Uitgaan

Een begrip in de uitgaanswereld is gewoon te vinden Schagen!

Zaal Alpha is geen standaard club maar een unieke eventlocatie voor uiteenlopende feesten. Wekelijks organiseren wij diverse feesten voor alle doelgroepen. Of het nu gaat om een alcoholvrij schoolfeest (van 12 tot +\- 14 jaar), een avond vol Hollandse meezingers of de befaamde dansfeesten van 40up, wij streven er elk event naar om iedere bezoeker van het begin tot het einde een onvergetelijke avond te bezorgen! Onze agenda vertelt je precies welke feesten er wanneer zijn... dus wanneer JIJ in Zaal Alpha moet wezen....!

Voor alle evenementen op zaterdag geldt een minimumleeftijd van 18 jaar , tenzij anders aangegeven in het evenement.

 

Bekijk de Party Pics!

Een waanzinnige locatie voor:

Bijeenkomsten,
Voorstellingen,
Vergaderingen,
Bruiloften

En natuurlijk uitgaan

Neem contact met ons op

Aankomende evenementen

Volgende week woensdag

Hitjes XXL - In Je Foute Kersttrui

Entree: € 7,50,- vvk (excl. fee) €10 aan de deur! Vanaf: 23:00
Volgende week vrijdag

Famke Louise | Alpha Schagen / 18-

Entree: vvk €5,- [Ex fee] -> OP=OP deur €7.50 Vanaf: 20:00
Maandag
31 december 2018

NYE @ ALPHA SCHAGEN

Entree: vvk: €10 deur: €15 Vanaf: 01:00
Bekijk alle evenementen

 Terugkeerende feesten

Schoolfeest alcoholvrij

Wanneer 5 x per jaar op woensdag
Tijd 20.00 - 00.00
Leeftijd vanaf het eerste jaar voortgezet onderwijs tot +/- 14 jr.

De eerste kenningsmaking met het uitgaan! Spannend, supergezellig en bovenal veilig! Niemand vergeet zijn eerste schoolfeesten! Regelmatig zullen er gave optredens zijn of themafeesten tijdens de vakantie. Om jullie nog lang te mogen laten genieten van alle muziek hebben wij het geluid op een lager niveau staan! 

TNT Teenager alcoholvrij

Wanneer 6x per jaar op vrijdagavond
Tijd 21.00 - 02.00 
Leeftijd +/- 15 tot 17 jr.  

Als je te oud wordt voor de schoolfeesten, maar nog niet op zaterdag naar Alpha kan is TNT daar. TNT staat voor coole schoolfeesten voor de wat oudere jeugd, ongeveer 6 x per jaar met artiesten en dj's waar iedereen het over heeft. TNT feest door tot 02.00! 

Pop in de kop

Wanneer 4 tot 6 x per jaar op zondagmiddag
Tijd 16:00 tot 20:00

Alpha brengt deze traditie weer terug.
Meerdere keren per jaar zullen er op zondagmiddag bans en talenten te horen en te zien zijn op het podium. De entree is altijd gratis.

Heel Alpha zingt Hollands

Wanneer 4 x per jaar op zaterdag
Tijd vanaf 21:00

Deze avonden staan in het teken van het Nederlandse lied. Diverse zangers en zangeressen zullen deze avond ons podium bestormen. Heerlijk meezingen met je favoriete artiest! Hollandse gezelligheid, wie houdt er niet van! 

40 Up

Wanneer 3 x per jaar op zaterdag
Tijd vanaf 21:00

Het dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak te gaan. 

Het laatste nieuws

Bereid je voor op weer een Lantaern reünie!! Ben Liebrand (the one and only) komt de hele avond plaatjes draaien dus blok 26&27 januari alvast in de agenda😃😃😃 *Tickets zsm online en zsm beschikbaar in Piet Pann, meer info volgt!…
💃 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦 𝟳𝟱% 𝗨𝗜𝗧𝗩𝗘𝗥𝗞𝗢𝗖𝗛𝗧! 🎄 Heb je naast je foute kersttrui ook al je tickets gehaald? 🤫 Want we gaan heerlijk & nog steeds bijna dubbel zo hard als vorig jaar, dus wees gewaarschuwd! 😍🎄 Haal ze nog snel hierrrrr -> www.bit.ly/kersthitjes2018…
Aankomende zaterdag gaan we weer terug naar de beste jaren ooit, de 80s 90s en 00s! En wat mag er naast de lekkerste guilty pleasures niet ontbreken? Juist... De spiegelbol! Super retro natuurlijk! Spiegeltje, spiegeltje aan 't plafond, wat is het nummer dat jij vroeger het leukste vond? Tickets voor maar 5,- vind je hier: https://www.chipta.com/nl/SuperRetro80s90s00sXMasSpecial/16375/selectti…
HAPPY HOUR ALERT!!!!!! SOMS hebben jullie allemaal tegelijk dorst en duurt het ietsiepietsie langer aan de bar!!! Om dit een klein beetje goed te maken hebben we morgen tijdens Heel Alpha Zingt Hollands | John West een HAPPY HOUR van 22:00 tot 00:00!!! 🍻🍹🍷 𝗕𝗜𝗘𝗥/𝗙𝗥𝗜𝗦/𝗪𝗜𝗝𝗡 €𝟮,- 🍷🍹🍻 Koop je kaarten via: https://www.alphaschagen.n…
Heb jij je ‘Bob’ al geregeld voor morgen? John West live in Alpha Schagen🎉🍻🎉 *Info in comments…