Info

 

Hieronder wat meer info over bepaalde zaken die Zaal Alpha aangaan.

Blijven er toch nog vragen over, of wil je toch meer weten over bepaalde zaken stuur dan een mail naar info@alphaschagen.nl.

 

Alpha Schagen

Loet 13 1741 BN Schagen

info@alphaschagen.nl

 

VIP experiënce in Alpha:

Bij diverse feesten bied Alpha de gasten de kans op een echt VIP treatment.

Een hostess haalt je op bij de voordeur, zorgt ervoor dat je snel je jas kan ophangen.

En brengt je naar onze Bottlebar.

De Bottlebar is door een hek en een koord afgesloten ruimte aan de dansvloer.

Hier bevinden zich lage tafels en heerlijke lounge banken. Tijdens de avond kan bij de hostess je bestelling plaatsen. Dit kan een heerlijk biertje zijn, een fles mooie whisky, cocktails en ook uiteenlopende hapjes.

Het is soms mogelijk om dit tijdens de avond te regelen, maar handiger is het om dit van ter voren te regelen, stuur een mail naar desk@alphaschagen.nl en de hostess neemt contact met je op.

Deze experiënce is op basis van minimumspend, dus alle kosten voor dit pakket kan je uitgeven aan drinken en eten.

 

 

Alpha heeft niet veel huisregels, maar om duidelijk te zijn hebben we er toch een paar benoemd.

-Het team van Alpha bepaalt altijd wie er toegang tot onze zaal heeft. Tijdens de dag of avond gaan we hier ook geen discussie over voeren.

Mocht je in jouw ogen ten onrechte geweigerd zijn, stuur dan een mail naar info@alphaschagen.nl, we zullen hier dan later een gesprek over aangaan.

Zorg ervoor dat in de mail duidelijk staat dat je geweigerd bent, en wanneer.

 

-Alle events hebben eigen leeftijdsvoorwaarden, je bent zelf verantwoordelijk om deze te weten. Als je al een kaartje gekocht hebt en te jong/oud bent voor dit event heb je geen recht op teruggave van het geld. De leeftijd wordt zowel op onze site als op de Social Media genoemd. Mocht je twijfelen stuur dan een mail naar info@alphaschagen.nl. Het is in Nederland verplicht om je ID bij je te hebben, mochten wij twijfelen aan je leeftijd zullen wij deze vragen te tonen.

 

-Zaal Alpha neemt beelden op, wij hebben diverse camera’s in en buiten onze zaal hangen.

De beelden worden automatisch gewist na een bepaalde periode. Maar mochten wij of justitie het nodig achten deze beelden ondersteunend te gebruiken zullen wij dit zeker doen.

 

-Garderobe is verplicht, en kost meestal geld.

Hou er rekening mee dat wij, indien je jouw opgehangen artikel niet ophaalt, wij deze slechts een half jaar bewaren. Indien het vanwege onze fout gebeurt dat je artikel verdwenen is, vergoeden wij hooguit 75 euro.

 

-Mochten wij vermoeden dat je iets bij je draagt wat niet is toegestaan in Alpha, behouden wij het recht op fouilleren. Mocht er iets aantroffen worden wat inderdaad niet is toegestaan kunnen wij dit overdragen aan justitie, of deponeren in onze wapenkluis (sleutel alleen bij justitie aanwezig).

 

-Roken is alleen toegestaan in de rookruimte, ergens anders roken zal uitsluiting van onze locatie inhouden.

Het laatste nieuws

Schagen eo zijn we er klaar voor? De early birds zijn uitverkocht voor Q-Music De Foute Party | Alpha Schagen en dat betekend alvast 1 ding, dat het wederom weer super gezellig gaat worden! Heb jij nog geen tickets bemachtigd? Doe dat dan snel voordat je te laat bent! https://www.chipta.com/tickets/event/22819/q-music-de-foute-party/…
Morgen om 17:00 start de kaartverkoop!!! Zorg dat je er klaar voor zit!!! Alle edities zijn uitverkocht geweestπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰…
Q-Music de Foute Party! Lekkere zomer gehad?!? Mooi! Dan maken we ons klaar voor Alpha! Deze avond hebben we Q-Music weer uitgenodigd en het belooft een enorme foute avond te worden! De mannen van Q-Music komen Alpha Schagen weer finaal op ze kop zetten! De tickets komen binnenkort online dus hou onze Facebook EN instagram in de gaten want tot nu toe is elke editie nog UITVERKOCHT geweest! INFO…
De zomer is bijna ten einde gekomen en dat betekent 1 ding! ALPHA IS BACKπŸŽ‰πŸŽ‰ Een kleine greep uit onze komende planning: Q-Music De Foute PartyπŸŽ‰ (zet 28 september alvast maar in de agenda, meer info zsm!) Hitjes😏 OpgewondenπŸ‘„πŸ‘… Magnusmannen Tribute Night🎢 En wat vinden jullie, hardstyle terug in Alpha? CafΓ© De Bolle Jan Show naar Schagen halen? Daredevils een avondje de te…
πŸ™Œ π•π€ππ€π•πŽππƒ! 🧑 HITJES POPWEEKEND AFTERPARTY! πŸ’ƒπŸΎ 23:00-05:00 | Alpha Schagen | 18+ | LAATSTE KANS OP ONLINE TICKETS -> via bit.ly/popweekendalpha19 & DOOR = MORE! Verwacht: ✦ De heerlijkste Hitjes! ✦ Toffe deco/aankleding ✨ ✦ gekkigheid πŸ•ΊπŸ‘… ✦ als toetje nog wat confetti, opblaasbeesten, ballonnen en vlaggetjes en jouw avond is compleet! πŸ•ΊπŸŽ‰πŸ”…