Info

 

Hieronder wat meer info over bepaalde zaken die Zaal Alpha aangaan.

Blijven er toch nog vragen over, of wil je toch meer weten over bepaalde zaken stuur dan een mail naar info@alphaschagen.nl.

 

Alpha Schagen

Loet 13 1741 BN Schagen

info@alphaschagen.nl

 

VIP experiënce in Alpha:

Bij diverse feesten bied Alpha de gasten de kans op een echt VIP treatment.

Een hostess haalt je op bij de voordeur, zorgt ervoor dat je snel je jas kan ophangen.

En brengt je naar onze Bottlebar.

De Bottlebar is door een hek en een koord afgesloten ruimte aan de dansvloer.

Hier bevinden zich lage tafels en heerlijke lounge banken. Tijdens de avond kan bij de hostess je bestelling plaatsen. Dit kan een heerlijk biertje zijn, een fles mooie whisky, cocktails en ook uiteenlopende hapjes.

Het is soms mogelijk om dit tijdens de avond te regelen, maar handiger is het om dit van ter voren te regelen, stuur een mail naar desk@alphaschagen.nl en de hostess neemt contact met je op.

Deze experiënce is op basis van minimumspend, dus alle kosten voor dit pakket kan je uitgeven aan drinken en eten.

 

 

Alpha heeft niet veel huisregels, maar om duidelijk te zijn hebben we er toch een paar benoemd.

-Het team van Alpha bepaalt altijd wie er toegang tot onze zaal heeft. Tijdens de dag of avond gaan we hier ook geen discussie over voeren.

Mocht je in jouw ogen ten onrechte geweigerd zijn, stuur dan een mail naar info@alphaschagen.nl, we zullen hier dan later een gesprek over aangaan.

Zorg ervoor dat in de mail duidelijk staat dat je geweigerd bent, en wanneer.

 

-Alle events hebben eigen leeftijdsvoorwaarden, je bent zelf verantwoordelijk om deze te weten. Als je al een kaartje gekocht hebt en te jong/oud bent voor dit event heb je geen recht op teruggave van het geld. De leeftijd wordt zowel op onze site als op de Social Media genoemd. Mocht je twijfelen stuur dan een mail naar info@alphaschagen.nl. Het is in Nederland verplicht om je ID bij je te hebben, mochten wij twijfelen aan je leeftijd zullen wij deze vragen te tonen.

 

-Zaal Alpha neemt beelden op, wij hebben diverse camera’s in en buiten onze zaal hangen.

De beelden worden automatisch gewist na een bepaalde periode. Maar mochten wij of justitie het nodig achten deze beelden ondersteunend te gebruiken zullen wij dit zeker doen.

 

-Garderobe is verplicht, en kost meestal geld.

Hou er rekening mee dat wij, indien je jouw opgehangen artikel niet ophaalt, wij deze slechts een half jaar bewaren. Indien het vanwege onze fout gebeurt dat je artikel verdwenen is, vergoeden wij hooguit 75 euro.

 

-Mochten wij vermoeden dat je iets bij je draagt wat niet is toegestaan in Alpha, behouden wij het recht op fouilleren. Mocht er iets aantroffen worden wat inderdaad niet is toegestaan kunnen wij dit overdragen aan justitie, of deponeren in onze wapenkluis (sleutel alleen bij justitie aanwezig).

 

-Roken is alleen toegestaan in de rookruimte, ergens anders roken zal uitsluiting van onze locatie inhouden.